Pioneer CDJ-3000

Voi toistaa musiikkia useista eri lähteistä, mukaan lukien ja USB-muistilaitteet.  Tutustu uuden sukupolven DJ-levysoittimeen, joka avaa ovet ennen kokemattomaan maailmaan. Käytä mukaan kuuluvaa rekordbox-DJ-ohjelmistoa tai lataa uusi rekordbox-sovellus valmistellaksesi tajunnan räjäyttäviä settejä.Tässä laitteessa on uusi prosessori ja muistipiirit, laadukkaampi äänikortti, paremmat liittimet sähkölle sekä USB:lle, joten kestää kovaa keikkailua paremmin.

Uusi gigabitin Ethernet yhteys mahdollistaa jopa kuuden CDJ-3000 laitteen yhteen linkkaamisen (vaatii oman linkkiboksin toimiakseen).

Uudet ja vahvistetut Play ja CUE nappulat- takuulla pidempää ja kovempaa käyttöä kestävät.

StreamingDirectPlay

Selaa ja toista Beatport Streaming* -alustan viimeisimmät kappaleet suoraan CDJ-3000:sta, jolloin pääset käsiksi eri tyylilajeihin kuuluviin soittolistoihin ja valmiiksi luodun Oman soittolistasi kappaleisiin. Automaattisen BPM- ja ruudukkoanalyysin avulla voit tarkistaa kappaleen kehittymisen aaltomuotonäytöltä. Ja voit käyttää Beat Synciä ja kvantisoida intuitiivista ja tarkkaa rytmin sovittamista ja miksausta.

*Vaatii erillisen tilin Beatport palveluihin.

HINNASTO:

CDJ-3000 / kpl: 95€

Esimerkki hintoja suosituista DJ-paketeista:

CDJ-3000 + DJM-900nxs2 mikseri: 265€
CDJ-3000 + DJM-A9 mikseri: 285€
CDJ-3000 + DJM-V10 mikseri: 289€

(hinnat sisältävät 24% alv)