Bass Game Sound Experience x Finnkino

Tulevana lauantaina tullaan näkemään ennennäkemätön Streami Finnkinon hulppeissa puitteissa iSense salista. Saliin on tuotu paikalle rekvisiittaa Djlaiteet.fi toimesta sekä kameroiden muodossa. Salin valkokankaan täyttää Vj-mestari Sellekhanks.

Tapahtumassa esiintyy suomen tähtikaartia Yotto, Orkidea sekä Milla Lehto.

Kysyimme tapahtuman järjestävältä Milla Lehdolta muutaman kysymyksen tapahtumaan liittyen:

Mitä tulemme näkemään lauantain streamissa Finnkinossa?

Minä, Orkidea ja Yotto soitetaan tunnin setit Finnkinon hienossa iSense salissa. Visuaalit massiiviselle valkokankaalle tekee Vj Sellekhanks. Stream on kaunis kolmen tunnin audiovisuaalinen matka elektronisen muusiikin maailmassa! Suomessa ei ole toteutettu vastaavanlaista streamia elokuvateatterin puitteissa.

Tapahtuma tehdään yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestö Yeesin kanssa. Yeesi edistää nuorten mielenterveyttä nuorten omia voimavaroja vahvistamalla. Yeesin työ perustuu ennaltaehkäisevään ja edistävään otteeseen ja se haluaa edistää nuorten hyvinvointia positiivisella otteella. Miten yleisö voi osallistua lahjoitusten antoon?

Lahjoituksen Yeesi rylle voi tehdä Mobilepayn kautta. Tue nuorten mielenterveystyötä: Yeesi.fi #nuoriltanuorille Lahjoita Mobilepaylla: 82400 Rahankeräyslupa: RA/2020/1012

Streamin pääset katsomaan Milla Lehdon youtube kanavalta lauantaina 27.3. klo 19-22.